ЕКОПРОДУКТ - ЕООД

Категория

ИНФОРМАЦИОНЕН РЕГИСТЪР НА СТОПАНСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ

Адрес

Силистра ул. Добруджа 41, ет.5

Контакти

Екопродукт ЕООД е новият дистрибутор на TOPIGS За България
Екопродукт ЕООД е новият дистрибутор на TOPIGS Hellas за България. С определянето на Екопродукт ЕООД за дистрибутор, свиневъдите в България получават достъп до висококачествения генетичен материал на TOPIGS, както и техническа подкрепа от своите специалисти.

Определянето на Екопродукт ЕООД трябва да се отпразнува със семинар за българското свиневъдство. Той трябва да се организира заедно с TOPIGS Hellas и на него ще информираме участниците за развъдната програма на TOPIGS и последните развития в областта на свинепроизводството.

През последните 3 години Екопродукт ЕООД произвежда собствени прасета за разплод. Новата лаборатория за ИО и високият здравен статус на нашата развъдна ферма, означават че Екопродукт ЕООД може да осигури на българските свиневъди всички продукти и услуги на TOPIGS.

С производство на 1,100,000 хибридни ремонта и над 6 милиона дози сперма на година, базираната в Нидерландия фирма TOPIGS е един от най-големите генетични доставчици на света.. В много държави TOPIGS е или пазарният лидер или един от основните доставчици. TOPIGS означава прогрес при прасетата. Това означава че изследването, иновацията и генетичният прогрес са крайъгълните камъни в нашата компания. Чрез непрекъснато подобряване на нашите продукти, ние даваме възможност на нашите клиенти да постигнат максимума.
Що е TOPIGS
Лидер в генетиката на свине
TOPIGS e глобален лидер в развъждането на свине и изкуственото осеменяване. В целия свят има над 150000 прародителски свине на TOPIGS, гарантиращи производство на 1100000 хибридни ремонта на година и над 6 милиона дози сперма. Това прави TOPIGS един от най-големите доставчици на генетика в света.

TOPIGS ce намира в Нидерландия, където има пазарен дял над 85%. В Европа, TOPIGS e водещата компания в тази област. TOPIGS e действаща в над 50 страни. Чрез работа с местни филиали, джойнт вентчър и дистрибутори, TOPIGS e идеално позициониран, така че да удовлетвори нуждите на местните пазари.

TCk е там където работят професионалните свинепроизводители. В няколко държави TOPIGS e unu пазарният лидер или един от основните доставчици. Той също има и свои собствени нуклеус развъдни ферми за доставяне на местни и международни пазари със специално разработена, висококачествена свинска генетика.

TOPIGS означава прогрес при прасетата. Това означава, че изследването, иновацията и усъвършенстването на генетиката са крайъгълните камъни на нашата компания. TOPIGS реализира своята проучвателна и развиваща програма в партньорство с водещи университети и изследователски инстиryти в цял свят. Чрез непрекъснато подобряване на нашите продукти, ние даваме възможност на нашите клиенти да постигнат максимални резултати.
Данни за контакт
Адрес:
Екопродукт ЕООД
7500 Силистра
ул. Добруджа 41, ет.5,
Е-мейл: ekoproduct_pigs@abv.bg

Телефон: +359 86 882426

Факс: +359 86 882425

Мобилен: +359 894 475 435

http://www.ekoproduct.bg